Underbart at känna hopp i kroppen

Man är glad och känner hopp. Nu är bollen i rullning och det bokas in viktiga händelser som gör att alla är beroende av ett samarbete. Nu händer det där som jag grubblar på, någon drar sig ut för att den känner att det inte är rätt och det känns inte bra i magen och så vidare. Detta är ju helt katastrof för tillfället dels för att möten är bokade och för att man lagt ner tid och själ (kroppens hjärta) på personen som drar sig ur. Då har man även lärt ut en massa färdigheter till människan, man kan kalla det för gratis utbildning för att man trodde på ett samarbete och att den personen skulle vara kvar. Aj vad fel det var. Hur tänker man som människa?

 Comments are closed.

Copyright © vaggerydlogisticcenter.se     Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts    Designed by WPDesigner    Hosted by DG-W