Nyckeln till livet håller hemliga dörrar stängda

Och man kan ju inte bara låtsas som att de inte finns till en början men sen så försvinner de upp i rök som en nova stjärna. Kvar blir bara lite damm som man får blåsa bort lite då och då. När man var liten och tittade på Dallas så var det ju rena rama kaoset jämt och man tänkte inte så mycket på det mer än att det var spännande och man längtade efter nästa avsnitt. Det är ju lite kul i sig för tänk om man idag skulle längta efter nästa problem vad kul livet skulle vara då. Bara sitta hemma och längta liksom. Det kanske är nyckeln till att inte tänka. Eller snarare tänka om, ett tänka baserat på att inte tänka så mycket kanske rentav slå bort oro censorerna som lyder tänk om den personen ringer och säger så där vad skall jag göra då.Comments are closed.

Copyright © vaggerydlogisticcenter.se     Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts    Designed by WPDesigner    Hosted by DG-W