Människor finns utan samvete

Har man inget samvete? Och vad var syftet med att gå in och sätta bollen i rullning. Tänker man verkligen inte på konsekvenserna eller är människan så sjukt upptagen att den bara inte låter sig bli berörd. Otrevligt tycker jag. Kan det vara så att meningen från början bara var för eget syfte jag menar vill man bara se om sitt ego. Man har fått det man vill och då helt plötsligt ska det vara okey att behandla (laserbehandling) människor som att det blir som det blir för jag minsann jag känner så. Kan det vara så illa att man hade en liten plan som gjorde att man medvetet gick in i det här och bara var ute efter en sak, en vinst för egen vinning. Det kallas även för att utnyttja i vissa fall.Comments are closed.

Copyright © vaggerydlogisticcenter.se     Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts    Designed by WPDesigner    Hosted by DG-W