Kedjan håller bara så länge

Det klassiska skulle väl vara ett svar på att om man kunde vrida tillbaks klockan och göra på ett annat sätt, men det finns även de som inte kommer till den frågeställningen för de har inte gjort fel. Kedjan gick sönder för att det andra stör och gör fel hela tiden och de blir så less och matta på folk som inte förstår. Men de som har accepterat och förstått att de har behandlat folk illa det får lite att fundera över och kommer säkert erkänna för sig själva att det inte var värt ett dugg och att de säkert idag skulle göra på ett annat sätt. Men vad hjälper det. Ja frustrerande när man tänker på visa som kan orsaka så mycket onödigt jobbiga tankar hos någon.Comments are closed.

Copyright © vaggerydlogisticcenter.se     Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts    Designed by WPDesigner    Hosted by DG-W