Ambitioner och mål är inte alltid samma sak.

Ribban höjs hela tiden tror jag fast man inte tänker på det själv. Så hur tänkte dessa söta stackars människor om de skulle ha vetat vad den andre tänker på och släcker bränder med på dagarna. Genom att säga javisst och planera och tuta i massa osanning så vart det mer än bara ingenting. Det är inte så i alla fallen att man gör såhär för att man är en ond människa (vill bli vackra) men jag tror att det beror på ett latent ego som vilar under ytan sedan tror jag absolut på ett stänk av ointelligens och en oförmåga att kunna sätta sig in i andra människors situationer vad gäller mål och ambitioner. Man tappar fina människor på vägen och klipper band som man inte kanske trodde skulle hända men det märker man senare när man står där och någon annan behandlar en likadant.Comments are closed.

Copyright © vaggerydlogisticcenter.se     Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts    Designed by WPDesigner    Hosted by DG-W